Hamdi Akverdi İlkokulu

Vizyon: Bakırköy ve İstanbul´un genelinde Hamdi Akverdili olmaktan gurur duyulan, verilen eğitim öğretim hizmeti ve kullandığı teknoloji , sosyal ve kültürel aktivitelerle öne çıkmış bir ilkokul olmak.

Misyon: Eğitim-öğretim ve rehberlik hizmetleri alanında, yasalar ve Milli Eğitim mevzuatı çerçevesinde yetki ve imkanlarını Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda planlı, programlı, etkin, adil, demokratik ve öğrenci merkezli kullanarak bilimsel düşünen ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek için en iyi hizmeti sunmak.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.40
Servis Bilgisi: 6 servis
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları,Fiziksel Etkinlikler, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning ulusal ve uluslararası projeleri, Uluslararası Kardeş Okul Projesi, Eko Okullar Projesi , Okullarda Orman Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning- Eko Okullar, Okullarda Orman, Uluslararası Kardeş Okul Projesi

WEB - https://hamdiakverdi.meb.k12.tr

Adres - Zuhuratbaba Mah. Demirkapı Cad. No 32/1 BAKIRKÖY / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - ZUHURATBABA MAH. DEMİRKAPI CAD. 32/1 BAKIRKÖY / İSTANBUL

Adres - Zuhuratbaba Mah. Demirkapı Cad. No 32/1 BAKIRKÖY / İSTANBUL

Ulaşım Metro, Metrobüs 500 m.; İETT otobüsleri ve Minibüsler 100 m. yakından geçmektedir. Bakırköy Cumhuriyet Meydanına Yaya 12 dk mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km / 1 km